neděle 30. srpna 2015

Povídka o páru Vislett

Tak tady dávám další jednorázovku.. je to o páru Scarlett Witch a Visionovi inspirované Avengers: Age of Ultron z MARVELu. Snad se vám to bude líbit.. :)



Povídka o páru Vislett (jednorázovka)


Bitva už byla skoro u konce.
Scarlett mávala rukama a myslí odháněla roboty. QuickSilver pobíhal sem a tam a strhával je sebou. Thor máchal kladivem a dorážel jednoho robota za druhým. Black Widow byla poblíž Hulka, který zrovna bušil do dvou robotů pěstmi. Hawkeye střílel z luku a jeho plášť vál za ním. Iron Man létal po okruhu 10 metrů a střílel pomocí svého robotického těla. Captain America nejčastěji používal štít a občas i svou velkou sílu a Vision odrážel roboty svým všemocným kamenem.
Pak se od sebe odpojili. Iron Man letěl do středu města zachránit jeho existenci a mezitím se Hulk, Hawkeye a Black Widow přesunuli jinam a bojovali proti Ultronovi. Thor a Hawkeye šli na druhou stranou. Scarlett pověřila Captaina a Quicka, aby zachránili všechny lidi. Quick se zamračil. "A ty to tady zvládneš?" Scarlett odrazila robota pouhým mávnutím ruky. Quick pokrčil rameny. "Dávej na sebe pozor," řekla Scarlett. "Pořád jsem o 12 minut starší,"zazubí se. Scarlett se zasměje. A Quick zmizí.
Scarlett bojuje a později se k ní připojí i Vision.

Najednou Scarlett ucítí ostrou bolest. Ne fyzickou, ale psychickou. Cítí to. Cítí, že Quick zemřel. Scarlett zařve z plných plic a pomalu se sune k zemi. Potřebuju znovu nabrat rovnováhu. Nemůžu to vzdát. Musím dál bojvat. Scarlett se zhluboka nadechne a vší silou pustí na všechny roboty neviditelnou vlnu, která je všechny rozcupuje na kousky. Uslyší náraz. Poté něco zahlédne. Jde tam. Je to Ultron, právě zmlácený Hulkem. Scarlett se naštve a pomalu pocítí ten dojem, že to byl právě on, kdo zabil Quicka. Dojde až přímo k němu a svou myslí mu vytáhne srdce z těla. "Takové to je.." Postaví se a dojde k ní Vision. Chvíli tak omámeně stojí a pak jemu padne do náruče. Vision na ni vrhne smutný pohled. Nato s ní vzlétne a odnese ji pryč.

Další povídka bude o Margo a Quentinovi z Papírových Měst - Qargo.

Zdroj: Google.com

0 komentářů:

Okomentovat